Klimatizovaná nekuřácká restaurace, kde na Vás dýchne atmosféra českého filmu ze 40. let, skloubená s moderním designem. Můžete zde posedět s přáteli, prožít svatební a jiné rodinné oslavy, firemní oběd či večírek nebo si jen tak zajít na romantickou večeři ve dvou, kde si Vás dovolí rozmazlovat profesionální obsluha, mluvící německy, anglicky a francouzsky. Našich 52 míst je pro Vás plně k dispozici a těšíme se na Vaši návštěvu.
Ve sklepní části restaurace se ješte nachází salónek pro 15 osob, který můžete využít jak pro firemní seminář, tak soukromou oslavu.
V přední části hotelu se nachází kavárna s 25 místy, kde si samozřejmě i ti, kteří kouří mohou vychutnat stejná jídla, jako se podávají v restauraci.
Naše kuchyně nabízí české i mezinárodní speciality šéfkuchaře Ladislava Švehly a jeho týmu. Ve všední dny nabízíme polední menu s polévkou a pěti hlavními jídly, dále týdenní rozšířenou nabídku minutkových specialit. Kvalita jídla, velikost porcí a ceny Vás jistě mile překvapí.
Nechte se tedy svést a přijďte si vychutnat „Hovězí carpaccio s limetkou a parmazánem“, či „Krevetový koktejl s pomerančem“ jako lehký předkrm, „Rump steak s grilovanou zeleninou zabalený v tortile“ nebo nevšední „Jehněčí kýtu na olivách“, také jídla ze zvěřiny nám nejsou cizí, „Srnčí kýta se zeleninovým zálivem a žampiónovou omáčkou“, „Bažantí prsa na víně“ a „Divočák se sladkokyselou omáčkou po římsku“, Vás nenechá na pochybách, že si velice vážíme specialit české kuchyně. Jiné z Vás jistě osloví nabídka pokrmů z mořských i sladkovodních ryb „Steak z norského lososa s rokforovou omáčkou a ořechy“, „Siven americký v mandlové krustě a bylinkovým máslem“, “Pečené Scampi na grilu s česnekem a citrónem“ nebo „Candát na drceném pepři s grilovanou zeleninou“.
Pro dámy a ty, kdo si dávají pozor na svou linii, jsme připravili variace lehkých salátků a těstovin „Salát z řeckých ostrovů“, „Jarní zeleninový salát s brokolicí a kuřecím masem“, „Zeleninový salát s olivami a pošírovaným lososem“ nebo „Těstoviny s drcenými rajčaty, chřestem a česnekem“, „Grilovaný lilek s hřiby na smetaně“.
Jako sladká tečka na závěr na Vás čeká „Ananasové carpaccio s mandlemi a karamelem“, lahodný italský puding „Panna Cotta s čerstvým ovocem“.
Všem pokrmům jsou společné výhradně čerstvé suroviny, zejména pak zelenina, maso, ryby a mořské plody, jež podléhají přísnému dozoru šéfkuchaře.
Také pro milovníky kvalitních vín nabízíme široký výběr českých i zahraničních vín, např. španělská Ostatu z nejlepších vinic oblasti Rioja, francouzská z vinařství Albert Bichot, italská, australská, chilská, jihoafrická. Z českých pak vína z vinařství Petr Skoupil, Znovín Znojmo, Habánské sklepy aj.
Jistě můžeme také nabídnou bohaté zkušenosti se zajišťováním cateringu: malé finále Miss ČR 2006, filmový festival (MFSF Písek), golfový turnaj, Tourpropag a další společenské a zábavní akce.
Jsme toho názoru, že za své peníze byste si měli vychutnat vždy tu nejlepší kvalitu…