right_col_icon1.gifRestaurant Gourmet

Restaurace

Fine dining Restaurant Gourmet láká pravé gurmány specialitami mezinárodní kuchyně i domácími delikatesami.

V nabídce pokrmů Restaurantu Gourmet se odráží trendy současné moderní gastronomie i vlastní ingredience a postupy kuchařů. Šéfkuchař Miroslav Soukup se při sestavování menu řídí gastronomickým kalendářem. Nevšední gastronomický zážitek dokreslí lahodné dezerty plné kvalitních surovin a bohaté fantazie.

Nápadité a lehce rafinované pokrmy si lze dopřát i během oběda, kdy je pro návštěvníky připraveno speciální polední menu za velmi příznivé ceny. Restaurace je umístěna ve čtyřhvězdičkovém  kongresovém hotelu Clarion Congress Hotel Prague. K dispozici je parkování v objektu hotelu. Dopravu usnadňuje také metro linky B s výstupem ve stanici Vysočanská přímo v objektu hotelu.

Kontakt
Ulice a číslo: 
Freyova 33
Město: 
Praha
Kraje a velká města: 
Praha 7
PSČ: 
190 00
E-mail: 
info@cchp.cz
Telefon: 
+420 211 131 222
Detail restaurace
Typ restaurace: 
hotelové restaurace
Letní zahrádka: 
Nemáme
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Máme dětský koutek
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Máme klimatizaci
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Týdenní menu: 

LETNÍ NABÍDKA platná pro měsíce červenec a srpen

 

Předkrmy / Appetizers

 

Čerstvé zeleninové saláty dle Vašeho výběru                                                                                       180,-

Fresh vegetable salads of your choice

 

Buffalo mozzarella na dva způsoby s avokádem a s tomatovým confitem                                           250,-

Buffalo mozzarella by two styles – with avocado and with tomato confit

 

Středomořská kompozice z marinované chobotnice, obřích krevet, slávek jedlých                           540,-

s mladými liškami podávaná na letním salátku s koprem, s karamelizovanými

cherry rajčátky a pečenými černými olivami

Selection of Mediterranean specialties consisting of marinated octopus, tiger prawns and mussels with

young chanterelles served on fresh summer green lettuce with dill, caramelized cherry tomatoes and baked black olives

 

 

Polévky / soups

 

Lehce želírované gaspacho s křupavým ciabatto chipsem                                                                     150,-

Light Jelly Gazpacho with vegetable and crispy ciabatto chips

 

Polévka ze zahradních bylinek s kuřecím masem a krupicovým nočkem                                                   80,-

Soup of garden herbs, chicken meat and barley gnocchi

 

 

Hlavní jídla / Main courses

 

Šoulené domácí nudle s restovanou žlutou a zelenou cuketou, lilkem,                                              230,-

liškami a sušenými tomaty

Home – made noodles with roasted yellow and green courgette, aubergine, chanterelles and dried tomatoes

 

Jihočeský candát s krevetkovou omáčkou a arugolovým amarantem                                                  350,-

South – Bohemian pikeperch with prawns sauce and amaranth of arugula

 

Grilovaný divoký losos ze Skotska s paprikovým krupotem a cukrovým hráškem                               350,-

Grilled Scotch wild salmon with pepper - peeled barley risotto and string pea

 

Pečené prso z perličky na letních houbách s bramborovým piškotem                                                   420,-

Roast breast of Guinea fowl with summer mushrooms served with potato sponge

 

Pečená Vodňanská kachna s třemi druhy knedlíků a mladým vinným zelím                                            380,-

Traditional Czech roast duck from Vodňany town with three kinds of dumplings and wine flavored young cabbage

 

Dorůžova pečená vepřová panenka s fazolovo-bramborovou rolkou                                                 290,-

a rajčatovou šťávou

Roast pork tenderloin with beans – potato roll and tomato sauce

 

Telecí líčko s polentovými dukátky a zeleným chřestem                                                                       450,-

Veal – cheek with polenta medallions and green asparagus

 

Argentinský hovězí Rib - Eye steak se smaženými zeleninovými rösti                                                      650,-

a topinamburovým pyré

Argentinian beef Rib – Eye steak with fried vegetable rösti and topinambour purée

 

 

Dezerty / Desserts

 

Čerstvé maliny s malinovým sorbetem na čokoládové sušence s čokoládovou                                   250,-

slzou plněnou krémem fraisé, podávané s vanilkovo-mléčnou pěnou

Fresh raspberries with raspberry sorbet served on chocolate biscuit with chocolate shell stuffed with fraisé cream

and vanilla – milk foam

 

Soufflé z ricotty s variací letního ovoce a lískovými ořechy                                                               220,-

Ricotta - cheese soufflé with variation of summer fruits with nuts

 

Horká meruňka na reveňovo - mrkvové marmeládě                                                                                160,-

Warm apricot with rhubarb – carrot marmalade

 

Výběr z francouzských sýrů s grilovaným fíkem a ovocným chlebem                                                   280,-

Selection of French cheese with grilled fig, served with fruit bread