right_col_icon1.gifTaj - Mahal

Restaurace

Originální indické speciality ve stylovém prostředí v centru Prahy.Přijďte ochutnant původní indické speciality, připravované dle originálních indických receptur vynikajícimi kuchaři z Orinetu.

 Jistě budete mile překvapeni, kolik neobyčejných chutí mohou mít vábivé pokrmy z tajemných exotických dálek. A zároveň věříme, že budete u nás spokojeni. Náš milý personál se pro to bude snažit udělat vždy maximum. Těšíme se na vaši návštěvu.

Kontakt
Ulice a číslo: 
Škrétova 70/10
Město: 
Praha
Kraje a velká města: 
Praha 2
PSČ: 
120 00
Telefon: 
+420 224 225 566
Detail restaurace
Typ restaurace: 
indické restaurace
Letní zahrádka: 
Nemáme
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Nemáme
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Máme klimatizaci
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Nemáme
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka

Nabídka jídel

Týdenní menu: 


Dovolujeme si Vám představit novinku v naší nabídce
DEGUSTAČNÍ "SAMPLER " MENU


Ochutnejte rozmanité chutě indické kuchyně za velmi výhodnou cenu
* pochutnejte si na nejlahodnějších předkrmech, několika hlavních jídlech, přílohách a dezertu
* konzumujte všechny pokrmy v neomezeném množství !!!
* servírováno doprostřed stolu, ochutnat může každý z Vaší společnosti
* objednávejte každý den od 12:00 do 23:00


CENA JEN 1.295,- PRO 2 a 1.895,- PRO 4 OSOBY

DEGUSTAČNÍ "SAMPLER " MENU

 

1. 2 DRUHY PAPADUMS + 4 omáčky
Křupavý chléb připravený z hrachové mouky, servírovaný před předkrmem.
2. THALI
Výběr oblíbených zeleninových a masových předkrmů pro 4 osoby.
3. HLAVNÍ JÍDLA
 KUŘE MALABAR
kuřecí maso v jemné omáčce, jejímž základem jsou kešu ořechy a kokos, obohacené o rajčata a cibuli
 PANEER MUTTAR
zeleninový pokrm s domácím sýrem v omáčce s hráškem.
 TANDOORI MIX
delikátní výběr všech druhů mas, která jsou grilovaná. nad dřevěným uhlím v peci Tandoor
 HOVĚZÍ MADRAS
kousky masa v ostré omáčce, typické pro jižní Indii.
 JEHNĚČÍ KARAHI
pokrm připravený ze směsi pikantního koření a barevných paprik, servírovaný na speciální pánvi.
4. PŘÍLOHY
 ZELENINOVÁ RÝŽE
basmati rýže se zeleninou, servírovaná s raitou.
 BÍLÁ RÝŽE
 SAAG ALOO
jemně kořeněné brambory s drceným listovým špenátem.
 ŽAMPIONOVÁ MASALA
plátky žampionů orestované a ochucené směsí delikátního koření.
 KALI DAL TADKA
jemně kořeněná omáčka připravená z čočky
 NAAN
měkký chléb pečený v peci Tandoor.
5. DEZERT
 GULAB JAMUN - Domácí tvaroh podávaný ve sladkém syrupu.
MENU OBSAHUJE VŠECHNY UVEDENÉ POKRMY.
Určeno pro 2 nebo 4 hosty a konzumaci v restauraci.
Za každou další osobu u Vašeho stolu při objednání tohoto menu účtujeme dalších 500,- Kč, děti do 10 let zdarma.
Jídelníček: 

 

xTANDOORI SPECIALITY

 

TANDOOR je speciální indická pec vytápěná dřevěným uhlím, nad kterým se peče chléb nebo grilují masa připravená podle tradičních indických receptur.

  
   
TANDOORI  
Tyto pokrmy jsou připravené z masa,které se přes noc marinuje ve speciální omáčce,připravené z jogurtu a různých druhů koření,a poté se grilují nad dřevěným uhlím v peci TANDOOR.
  
kuřecí195,- 
královské krevety795,- 
   
KEBAB  
šiškebab195,- 

. . . Mleté jehněčí maso s exotickým kořením.

  
harialy kebab195,- 

Kousky kuřecích prsou s mátovou marinádou

  
   
TIKKA  

Tyto pokrmy jsou připravovány z nejkvalitnějších druhů masa, které jsou marinovány přes noc v delikátní směsi indického koření a poté grilovány v TANDOOR.

  
kuřecí (prsa)225,- 
ryba (losos)275,- 
jehněčí (file)345,- 
   
TANDOORI THALI395,- 

Jehněčí, kuřecí maso a maso lososa grilované na dřevěném uhlí.

  

 

 

MURGH MAKHANI

290,- 

Typický pokrm severní Indie. Marinované kuře v jemné pikantní rajčatovo-máslové omáčce lahodné chuti. Dochuceno exotickým kořením a česnekem.

  
CHANA GOSHT320,- 

Vybrané kousky jehněčího masa, vařené spolu s cizrnou v lahodné kořeněné omáčce, která je připravena
z jedinečné směsi vybraného koření.

  
ROGAN JOSH320,- 

Pokrm,který je velmi rozšířený v oblasti severní Indie a Bangladéše. Jemné jehněčí maso vařené v lahodné omáčce, jejímž základem jsou rajčata se směsí typického aromatického koření.

  
GOHST PASANDA390,- 

Kousky marinovaného a grilovaného jehněčího filetu vařené v kokosovo-smetanové omáčce s drcenými mandlemi a dochucené kapkou čeveného vína.

  
JHINGA MASALA450,- 

Základem tohoto pokrmu jsou krevety a speciální směs typickéhé koření v lahodné omáčce, která vzniká restováním cibule s kešu oříšky.