right_col_icon1.gifU Vodárny

Restaurace

Máte chuť posedět s přáteli, rodinou či jen tak zajít na pivo? Pak máme pro Vás zajímavou nabídku.

 

 Nově otevřená a plně klimatizovaná restaurace U vodárny by mohla plně odpovídat Vašim představám, čeká tu na Vás:

  • Plzeňský Prazdroj 12
  • Plzeňský Gambrinus 10
  • Popovický Kozel černý 10
  • rozmanitý výběr nealkoholických nápojů, 5 druhů kávy a víno z Moravy.

Kulináři jistě ocení českou kuchyň, která vydává hotová jídla do 18.00 hodin, minutky pochopitelně po celou otevírací dobu.

K dalším službám restaurace patří možnost zajištění závodního stravování, pořádání rodinných i společenských oslav, večírků a rautů nejen v jejích prostorách, ale i na Vámi vybraném místě.

V naší restauraci můžete vychutnat příjemné prostředí Clubu koňské historie, restaurace samotné, westernového baru s hernou a pro posezení v užším kruhu je vám k dispozici salonek, mimo zimní období můžete posedět na naší zahrádce.

 

 

  • Kapacita restaurace: 70 osob * Otvírací doba: 10,00 - 23,00
  • Kapacita zahrádky: 40 osob * Otvírací doba: 10,00 - 22,00
  • Kapacita Clubu koňské historie: 120 osob * Otvírací doba: 10,00 - 23,00 (nebo dle dohody)
  • Kapacita Salonku U Vodárny: 20 osob
  • Kapacita Western bar - herny: 30 osob * Otvírací doba: NONSTOP

 

 

Kontakt
Ulice a číslo: 
Korunní 75
Město: 
Praha
Kraje a velká města: 
Praha 3
PSČ: 
13000
Telefon: 
222 522 540
Detail restaurace
Typ restaurace: 
folklorní restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Nemáme
TV: 
Máme TV
Klimatizace: 
Nemáme
Nekuřácká: 
Nejsme
Parkování: 
Nemáme
Výběr vína: 
Červené / bílé
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Jídelníček: 

 

Jídelní lístek

 

Králičí pochoutky U vodárny150g Králičí přední kousky na zelenině    91,-        Rabbit delicetessen on vegetables


 

Recept:

Přední kousky opečené s cibulí, kořenovou zeleninou a hráškem, dušené do měkka, zahuštěné strouhankou.
Jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši.
 

Recipe:

Forder pieces of rabbit we grill with root vegetables and saute till softens. Prees with breadcrumbs.
We reccommend it with mashed potatoes.
         

200g Králičí hřbet na smetaně   147,-        Rabbit saddle on creamRecept:

Do zeleninového základu dáme špikovaný hřbet a dusíme doměkka. Maso vyjmeme a základ zahustíme. Přidáme smetanu, hořčici a citronovou šávu. Propasírujeme. Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkami.
 

Recipe: 

Into the vegetable ground we put the baconned rabbit saddle and sautee it till soft, then we add lemon juice and the ground we thicken up, then add by taste cream, mustard and lemon juice. We serve with dumplings and cranberries.
 

150g Králičí stehno na paprice se žampiony   117,-        Rabbit tight on the paprica and mushrooms


 

Recept:

Prošpikované stehno dusíme na paprikovém základu. Po vyjmutí masa zahustíme smetanou a do procezené omáčky přidáme orestované žampiony. Jako přílohu doporučujeme dušenou rýži.
 

Recipe:

Baconed tight we sautee on paprica ground. After the meat is tender we take it out and the ground we thicken with cream Into the saned sauce we add rested mushrooms. We serve with rice.
 

150g Králičí hřbet na cibuli    147,-        Rabbit saddle on the onion


 

Recept:

Králičí hřbet prošpikujeme slaninou a pečeme s nahrubo nakrájenou cibulí. Okořeníme tymiánem a černým pepřem. Šávu vydusíme na tuk a zasypeme strouhankou. Jako přílohu doporučujeme opečené brambory.
 

Recipe:

We bacon rabbit saddle and bake with courselz chopped onion, we spice it with black pepper and thyme, sauce we thicken with breayydcrumbs. We serve with fried potatoes.
 

150g Králičí stehno na česneku    117-        Rabbit thight on garlic


 

Recept:

Králičí stehno prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme česnekem a pečeme v troubě. Jako přílohu doporučujeme bramborové knedlíky a špenát.
 

Recipe:

Rabbit thight we bacon, salt and garlic. We bake it in owen. We serve with potato dumplings and spinach.

 

Studené předkrmy / Cold Appetizers:

70 g Domácí uzená krkovička, křen 44,-
        Homemade smoked pork, horseradish
100 g Lahůdkový utopenec 25,-
          Marinated sausage with onions
100 g Domácí tlačenka s octem a cibulí 25,-
          White pudding with vinegar and chopped onion
100 g Salám s octem a cibulí 25,-
           Salami with vinegar and onion
100 g Matesy v oleji s cibulkou 29,-
          Matjesses in oil with onion
100 g Uzené matesy v oleji s cibulkou 38,-
          Smoked matjesses in oil with onion
1/2 Nakládaný hermelín s feferonkou 35,-
       Marinated Hermelin cheese with hot peppers
100 g Tresčí játra s cibulkou 73,-
           Cod liver with onion
200 g Sýrové prkénko (3 druhy sýra, olivy) 79,-
           Cheese tablet - assortment of 3-4 types of cheese, olives, butter

Teplé předkrmy / Hot Appetizers:

2 ks Vodárenský pikantní toust s cibulkou 40,-
       Spicy toast of Vodarna with onion
70 g Pražská šunka zapečená s vejci, okurka 57,-
        Pragues ham pickled with eggs, cucumber
4 ks Bramboráčky 24,-
       Potato pancakes with garlic
100 g Opečená klobása, křen, hořčice 28,-
           Broiled sausage, horseradish, mustard
100 g Jemný párek s hořčicí 23,-
          Homemade Frankfurter with mustard
120g Smažené olomoucké tvarůžky 49,-
          Fried Olomouc cheseletters

Polévky / Soups:

0,33 l dle denní nabídky 18,-
          Soup du jour

Bezmasá jídla / Vegetarian Entrees:

150 g Smažený sýr, obloha, tatarská omáčka 78,-
          Breadcrumbed Eidam cheese, garnish, tartar sauce
200 g Brambory s brokolicí a sýrem 51,-
          Potatoes with broccoli and cheese
150 g Plněné žampiony s nivou, obloha 58,-
          Mushrooms stuffed with niva cheese, garnish
Omeleta se špenátem, obloha 58,-
 Egg omelet with spinach, garnish
 

Těstoviny / Pasta:

300 g Těstoviny na kari (Kuřecí maso, ananas, smetana, kari) 93,-
          Pasta on curry (Chicken meet, pineapple, cream, curry)
300 g Těstoviny pikant se slaninou (slanina, česnek, petrželka, chilli, olivový olej) 78,-
          Pasta Pikant with bacon (bacon, garlic, parsley, chilli, olive oil)
400 g Těstoviny se zeleninou a lososem (losos, žampiony, brokolice, pórek, paprika, parmazán)  139,-
          Pasta with vegetables and salmon (salmon, mushrooms, brocolli, leak, capsicum)
 

Doporučujeme / Chefs reccommendation:

150 g Vepřová játra dle Pepy Kočováka, obloha 74,-
(játra, cibule, rajčata, vejce)
          Pork liver ala Pepa Kocovsky, garnish (liver, onion, tomatoes, egg)

450 g Paleta masových dobrot na grilu, obloha 250,-
(roštěná, vepřová panenka, kuřecí prsíčka)
pro 2 osoby
          Assortment of grilled meats FOR TWO PERSONS, garnish
          (beef, pork tenderloin and chicken breast)          

450 g Smažená paleta, obloha, tatarská omáčka 225,-
(sýr eidam, kuřecí prsíčka, vepřová kýta)
pro 2 osoby
          Assortment of breaded mezte FOR TWO PERSONS, garnish
          ( eidam cheese, chicken breast, pork tenderloin)

900 g Pečené koleno s česnekem, křen, hořčice 115,-
( 100 g navíc + 10 Kč)
          Roasted pork knuckle with garlic, surcharge 100g = 10 Kč
          (served with horseradish and mustard)

200 g Tatarský biftek, 8 topinek 180 Kč
          Steak Tartar, 8x toast

Česká kuchyně / Czech cuisine:

150 g Svíčková na smetaně 85,-
(houskové knedlíky, brusinky, šlehačka)
          Sirlion in sour cream, bread dumplings, cranberries

150 g Staropražský guláš, míchané knedlíky 79,-
          Old Prague goulash, assorted dumplings

150 g Vepřová pečeně, míchané knedlíky 85,-
(červené a bílé zelí)
          Pork roast, red and white cabbage, assorted dumplings

150 g Vepřové maso ala bažant, špenát, 1/2 bramborové knedlíky, 1/2 opečené brambory 85,-
           Pork roast ala pheasant, 1/2 potato dumplings, 1/2 baked potatoes, spinach

1/4 Kachna pečená, míchané knedlíky, červené a bílé zelí 139,-
       Roasted duck, assorted dumplings, mixed cabbage

Ryby / Fish:

150 g Rybí file na másle, obloha 64,-
          Fish fillets with butter, garnish
150 g Rybí file smažené, obloha 74,-
          Breadcrumbed fish fillets, garnish
150g Pangasius filet na grilu (bez kostí), obloha 84,-
          Pangasuis fillet (grilled), garnish
150 g Kapr na česneku, obloha 84,-
           Carp with garlic, garnish
150 g Pstruh na roštu, obloha 97,-
(10 g navíc + 8 Kč)
          Broiled brooktrout, garnish, surcharge 10 g surcharge = 8 CZK)
150 g Losos s bylinkovou omáčkou, obloha 125,-
          Grilled salmon with herb sauce, garnish

Drůbež / Fowl:

150 g Kuřecí prsa plněná nivou, obloha 99,-
          Stuffed chicken breast with niva cheese, garnish
150 g Kuřecí prsa s broskví, obloha 99,-
          Chicken breast with peaches, garnish
150 g Kuřecí prsa s uzen.lososem a sýrem, obloha 163,-
          Chicken breast with smoked salmon and cheese, garnish
150 g Kuřecí steak na žampionech, obloha 99,-
          Sautéed chicken fillet with mushrooms, garnish
150 g Kuřecí Kung Pao 99,-
          Chicken Kung-Pao
150 g Kuřecí nudličky s ananasem 99,-
          Sautéed chicken strips with pineapple chunks
150 g Babiččin kuřecí řízek, obloha 99,-
          Grandmothers breaded chicken schnitzel, garnish

Minutky / House specials:

150 g Biftek s vejcem, obloha 244,-
          Beefsteak with the poached egg and garnish
150 g Svíčkové řezy "Djulbastia", obloha 237,-
          Fillet mignon Djulbastia style, garnish
150 g Vídeňská roštěná, obloha 120,-
          Beef roast Vienna art, garnish
150 g Vepřové medajlonky, obloha 120,-
          Broiled pork tenderloin, garnish
150 g Vepřový steak "Krakonoš", obloha 98,-
          Grilled pork steak Krakonos, garnish
150 g Smažený vepřový řízek, obloha, citron 98,-
          Breaded pork fillet, garnish, lemon
150 g Vepřové žebírko "Rychtář", obloha 98,-
          Pork spare ribs Rychtar style, garnish
150 g Katův šleh 98,-
          Spicy pork "Whip of the Executioner"
150 g Bělčická kapsička, obloha 98,-
          Pork meat pocket ala Belcice art, garnish
 

Speciality / Specialities:

400 g Zájezdova dobrota (vepřová krkovice, vepřová žebra, kuřecí prsa, slanina, fazolky, 2x bramboráček, 2x bramborová placka) 215,-
          Travellers delight (pork rumb, spare ribs, chicken breast, green beans, 4x potato pancakes)
400 g Rybářský talíř (losos, pangasius, kapr, krabí maso, šouchané brambory s bylinkami) 225,-
          Fishermans plate (salmon, pangasius, carp, crab meat, breated potatoes with herbs)
300 g Vodárenská jehla (3 druhy masa, cibule, zelenina, česnekový dresing, americké brambory, vařené brambory) 195,-
          Vodarna pin (3 kinds of meat, onion, vegetables, garlic dressing, american potatoes, boiled potatoes)

Saláty / Salads:

200 g Okurkový 20,-
          Cucumber salad
200 g Rajčatový s cibulí 25,-
          Tomato and onion salad
200 g šopský salát 43,-
          Tomato, pepperan cucumber cubes with Fata cheese = Sopsky salad
400 g Těstovinový salát se zeleninou 38,-
          Pasta and vegetables
300g Řecký salát s olivami a balkánským sýrem 90,-
          Greek salad (chopped vegetables, olives, balkan cheese)
300g Salát Šéfa (šunka, sýr, vejce, zelenina) 84,-
          Chefs salad (ham, cheese, eggs, vegetables)
300g Salát s tuňákem (krájená zelenina, vejce, tuňák) 98,-
          Tuna fish salad (chopped vegetables, eggs, tuna fish)

Dezerty / Desserts:

Zmrzlinový pohár, ovoce, šlehačka 51,-
Ice cream sundae with whipped cream

Palačinka s ovocem a šlehačkou 56,-
Homemade crepes with fruits and whipped cream

Lívanečky s borůvkami a šlehačkou 22,-
Small pancakes with blueberries and whipped cream

Ovocný pohár se šlehačkou 36,-
Fruit sundae with whipped cream

Rakvičky se šlehačkou 22,-
Coffinettes with whipped cream

Přílohy / Side dishes:

200 g Brambory vařené 15,-
          Boiled potatoes
200 g Brambory opečené 18,-
          Baked potatoes
150g Americké brambory 22,-
         American potatoes
150 g Hranolky 18,-
          French fries
150 g Krokety 22,-
          Potatoe croquettes
4 ks Bramboráčky 24,-
          Potato pancakes
200 g Dušená rýže 15,-
          Steamed rice
200 g Houskové knedlíky 15,-
          Bread dumplings
200 g Bramborové knedlíky 18,-
          Potato dumplings
150 g Bílé zelí 13,-
          White cabbage
150 g Červené zelí 13,-
          Red cabbage
150 g Tatarská omáčka 10,-
          Tartar sauce

Pečivo / Bread:

Houska 3,-
Roll

Chleba – krajíc 3,-
Bread slice