Městský pivovar Štramberk
Restaurace
Tradici vaření piva ve Štramberku obnovil Městský pivovar po 150 letech, a to na místě, kde se pivo vařívalo a šenkovalo už před staletími. Dnes se zde vaří světlý nefiltrovaný ležák plzeňského typu – Trubač, a tmavý nefiltrovaný ležák flekovského typu – The Troobacz.
Pivní znalec Stan Sesser , dopisovatel amerického periodika Wall Street Journal, ohodnotil místní tmavé pivo na své výzkumné pivní stezce jako „nejlepší tmavé pivo roku 2006 v celé střední Evropě“. Vyzkoušet zde můžete také některé ze speciálních piv s višňovou nebo švestkovou příchutí.
Místní domácí kuchyně je proslavená specialitami připravovanými nejen na pivě. Horké škvarky jsou samozřejmostí a pouhým počátkem gurmánského zážitku.
Fotogalerie
Nabídka jídel
Jídelníček:
www.relaxvpodhuri.cz/cz/mestsky-pivovar-stramberk/jidelni-listek/ | |