right_col_icon1.gifRestaurace " U Hrabala "

Restaurace

Restaurace slouží pro širokou veřejnost i pro návštěvníky penzionu. Ti, kteří se u nás chtějí pouze naobědvat, nabízíme možnost výběru z několika hotových jídel, dále nabízíme široký sortiment kvalitních jídel, kde potěšíme jak milovníky steakové kuchyně, tak i rybích pochoutek.

Všechny tyto pokrmy se dají spláchnout douškem piva značky Staropramen a také u nás můžete ochutnat pivo Stella Artois.

Otevírací doba

Pondělí - Čtvrtek10.00 - 22.00 hod.
Pátek - Sobota10.00 - 24.00 hod.
Neděle10.00 - 22.00 hod.

V době obědů od 11.00 do 14.00 je restaurace nekuřácká.

Možnost rezervace restaurace na telefonu +420 487 522 040.

"Ano, šéfe!"

V červnu 2009 se v restauraci U Hrabala natáčel pořad "Ano, šéfe!", který jak jistě víte, se zabývá kvalitou českých restaurací a směřuje k znovuoživení tradiční české kuchyně. Jak se nám to podaří se dozvíme v nejbližší době.

Kontakt
Ulice a číslo: 
Náměstí T.G.M. 130
Město: 
Česká Lípa
Kraje a velká města: 
Česká Lípa
PSČ: 
47001
Telefon: 
+420487522040
Detail restaurace
Typ restaurace: 
americké restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Nevaříme
Pořádání akcí: 
Nepořádáme
Wi-fi: 
Nemáme
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Nemáme
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Nemáme
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Restauraci U Hrabala jsem

Restauraci U Hrabala jsem navštívil abych na vlastní oči viděl účinek oblíbeného TV pořadu na úroveň restaurace. Kuřecí prsa na citronové omáčce myslím nepatří k tomu nejjednoduššímu co může kuchaře napadnout a proto jsem si je objednal. Vysušené placaté maso v kyselém UHO se postaraly o nepěkné kuchařovo vysvědčení. Bylinková bageta by také neměla být nahrazena větším rohlíkem potřeným pestem. Dlužno přiznat, že k objektivnějšímu hodnocení by bylo třeba restauraci navštívit vícekrát, protože - přiznejme si - komu z nás se povede všechno vždy, že. Restauraci lze doporučit jen s velkou dávkou obezřetnosti. Možná že jiná jídla zvládá kuchař lépe. -R-