Restaurace " U Hrabala "
Restaurace
Restaurace slouží pro širokou veřejnost i pro návštěvníky penzionu. Ti, kteří se u nás chtějí pouze naobědvat, nabízíme možnost výběru z několika hotových jídel, dále nabízíme široký sortiment kvalitních jídel, kde potěšíme jak milovníky steakové kuchyně, tak i rybích pochoutek.
Všechny tyto pokrmy se dají spláchnout douškem piva značky Staropramen a také u nás můžete ochutnat pivo Stella Artois.
Otevírací doba
Pondělí - Čtvrtek | 10.00 - 22.00 hod. |
Pátek - Sobota | 10.00 - 24.00 hod. |
Neděle | 10.00 - 22.00 hod. |
V době obědů od 11.00 do 14.00 je restaurace nekuřácká.
Možnost rezervace restaurace na telefonu +420 487 522 040.
"Ano, šéfe!"V červnu 2009 se v restauraci U Hrabala natáčel pořad "Ano, šéfe!", který jak jistě víte, se zabývá kvalitou českých restaurací a směřuje k znovuoživení tradiční české kuchyně. Jak se nám to podaří se dozvíme v nejbližší době.
Restauraci U Hrabala jsem
Restauraci U Hrabala jsem navštívil abych na vlastní oči viděl účinek oblíbeného TV pořadu na úroveň restaurace. Kuřecí prsa na citronové omáčce myslím nepatří k tomu nejjednoduššímu co může kuchaře napadnout a proto jsem si je objednal. Vysušené placaté maso v kyselém UHO se postaraly o nepěkné kuchařovo vysvědčení. Bylinková bageta by také neměla být nahrazena větším rohlíkem potřeným pestem. Dlužno přiznat, že k objektivnějšímu hodnocení by bylo třeba restauraci navštívit vícekrát, protože - přiznejme si - komu z nás se povede všechno vždy, že. Restauraci lze doporučit jen s velkou dávkou obezřetnosti. Možná že jiná jídla zvládá kuchař lépe. -R-