right_col_icon1.gifGrund Restaurant****

Restaurace

Restaurace ****

Svým hostům a návštěvníkům nabízíme nejvyšší kvalitu a ještě něco navíc. Standardní menu je samo o sobě výjimečné a představuje zajímavé kombinace chutí a vůní. Stálé menu zpestřujeme sezónní kuchyní, každý měsíc Vás čeká speciální nabídka jídel, připravených z čerstvých surovin podle aktuálního ročního období. Naši profesionální gastronomičtí odborníci připravují delikatesy také pro nejrůznější firemní akce, rauty, rodinné oslavy či svatby.

Kontakt
Ulice a číslo: 
Mladé Buky 445
Město: 
Mladé Buky
Kraje a velká města: 
Trutnov
PSČ: 
542 23
Telefon: 
+420 499 421 950, 733 783 993
Detail restaurace
Typ restaurace: 
mezinárodní restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Máme dětský koutek
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Nemáme
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Týdenní menu: 
Svatomartinský víkend - 14.11. a 15. 11. 2009

Doporučujeme včasné rezervace.

Ke svátku sv. Martina neodmyslitelně patřila dobře vykrmená a upečená tzv. "Martinská husa". Původ spojitosti mezi svatým Martinem a husou můžeme nalézt ve dvou legendách. Ta první praví, že husy svatého Martina při kázání tolik rušily, že nyní pykají na svatomartinském pekáči. Druhá legenda praví, že se svatý Martin před svou volbou biskupem ze skromnosti skrýval v husníku, ale husy ho svým kdákáním prozradily.

SVATOMARTINSKÉ MENU gastronomický požitek pro opravdové gurmány
Husí kaldoun
se špekovými knedlíčky a čerstvou petrželkou
Svatomartinská husička
nadívaná jablky, doplněná omáčkou ze švestek a perníku, servírovaná na červeném zelí s karlovarským knedlíčkem
0,5l Karafa svatomartinského červeného vína
Variace domácích tlačených koláčků

Jídelníček: 
Listopad se zvěřinou

 

MALÝ POKRM
Domácí zvěřinová paštička

s brusinkami provoněná jalovcem, podávaná s křupavou bagetkou - 95 Kč

POLÉVKA
Zvěřinový vývar

s kořenovou zeleninkou a masovými knedlíčky - 45 Kč

HLAVNÍ POKRMY
Kančí špikovaná kýta

se šípkovou omáčkou a špekovým knedlíčkem - 235 Kč
Bažantí ragů
na červeném víně ochucené strouhaným perníkem, podávané s tmavým chlebem - 195 Kč
Srnčí medailon
na grilu s tmavou houbovou omáčkou a pasírovaným bramborem - 285 Kč

DEZERT
Nadýchané lívanečky

se šípkovou marmeládou, lesním ovocem a kysanou smetanou - 95 Kč