La Bohème
Restaurace
V restauraci La Bohème se vznáší atmosféra luxusu a skvělého jídla. Je to místo, kde jsou naši hosté rozmazlováni jen vybranými delikatesami, tím nejlepším šampaňským a velice lákavým výběrem vín. To vše v neméně luxusních prostorách a atmosféře. Je známo, že francouzská kuchyně je velice výjimečná, proto je pro nás výzvou neustále objevovat něco nového, čím bychom uspokojili Vaše chutě, jelikož největší odměnou je pro nás spokojený zákazník.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Fotogalerie
Nabídka jídel
Předkrmy
Čerstvě pečený koláč plněný červenou řepou pod krustou z kozího sýru, spolněný o kytičku barevných salátků - 280,-
Domácí ravioli plněné bramborovým dipem servírované na celerové omáčce 240,-
Steaček z kachních jater s pomerančovo - zázvorovým karamelem servírovaný s kořeněným sorbetem a liči
680,-
Salát z čerstvé zeleniny a dresinkem Balsamico 280,-
Jemné carpacio z norského lososa a mořských plodů servírované s čerstvými fíky 350,-
Mušle Sv. Jakuba pečené na olivovém oleji na lůžku z restovaných hub a omáčkou z čerstvé petrželky 450,-
6ks šneků po Burguňsku 330,-
Polévky
Jemný smetanový krém z čerstvých hub podávaný s čerstvě šlehanou smetanou a lynýžovým olejem 180,-
Kuřecí dvojité consomé podávané s čerstvou zeleninkou 160,-
Rybí polévka se šafránem a omáčkou Rouille 230,-
Hlavní pokrmy
Platýz pečený na slaném másle se šalotkou a brambory, podávaný s tymiánovou omáčkou 990,-
Pečená červená parma nadívaná listy čerstvého špenátu, tomatů a šalotky s pistáciovou omáčkou 1150,-
Celý čerstvý humr vařený v omáčce z mořských plodů a se zeleninou 2900,-
Grilovaný filet z tuňáka s křupavými mořskými plody, zeleninou, jablečnou omáčkou a domácí francouzskou bylinnou horčicí 780,-
Filátko z mořského vlka podávané s artyčokem a omáčkou z červeného vína 530,-
Beef steak à la France (250g ) 980,-
Pečené divoké kuře s bazalkovým máslem podávané s restovanými cibulkami, chřestem a slaninou 690,-
Hovězí líčka dušená na víně, doplněná o bramboráčky a slaninu 560,-
Telecí filet pečený na zelenině a ovoci 890,-
Čerstvý „Ratatouille“ servírovaný společně s variací grilované zeleninky s celerovou omáčkou 290,-
Pečené jehněčí kotletky zjemněné ovocným chutney s křupavou polentou a omáčkou z čerstvé majoránky
710,-
Marinované srnčí karé, ředkvová marmeláda s Ratatouille a Grand Veneur omáčkou 990,-
Sýry
Výběr těch nejlepších francouzských sýrů servírovaný s máslem obohaceným o mořskou sůl a francouzskou bagetou 440,-
Marinovaný sýr zapečený pod krustou z listového těsta podávaný se salátem 370,-
Deserty
Teplý čokoládový koláč s vanilkovou zmrzlinou a kousky ovoce 290,-
Crème brulée s bourbonskou vanilkou 220,-
Citronový sorbet doplněný o kapku francouzské vodky 250,-
Jemné smetanové parfait s křupavou vrstvou z pomeranče servírované s karamelovou omáčkou 190,-
Čerstvě pečený meruňkový koláček s jahodovým sosem a kopečkem vanilkové zmrzliny 240,-
Pravé francouzské Crepes Suzette plněné ovocem 290,-
Variace zmrzliny dle vlastního výběru 240,-
Čokoládové "Praline" s vanilkovým pudinkem, s čerstvými malinami a křupavým sezamem 290,-