right_col_icon1.gifHotel Komorní hůrka

Restaurace

Hotelová restaurace v Komorní hůrce Vás zve do elegantního interieru s kapacitou 80 míst. Za příznivého počasí nabízíme posezení na venkovní letní terase pro 36 osob. Restaurace se zapojila do programu Czech Specials na propagaci české tradiční kuchyně a ve své nabídce drží denně např. národní specialitu svíčkovou na smetaně s houskovým knedlíkem, dále regionální speciality jako Karlovarský guláš, nebo např. Tvarohové knedlíky s perníkovou omáčkou. Samostatným programem jsou steakové víkendy, kdy si host sám zvolí z jakého masa mu steak připravíme, jak velký, způsob propečení a v neposlední řadě čím ho chce doplnit.

Nabízíme rovněž denní menu z hotových jídel a domácích moučníků.

Z nápojů jmenujme Plzeňský Prazdroj, světlý i tmavý Budvar, nebo např. točenou Kofolu. Dále si můžete vybrat z vinného lístku o který se stará jedno z největších vinařstí Znovín.

 

 

Kontakt
Ulice a číslo: 
Komorní Dvůr 45
Město: 
Cheb
Kraje a velká města: 
Cheb
PSČ: 
350 02
Telefon: 
+420354429700
Detail restaurace
Typ restaurace: 
hotelové restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Máme dětský koutek
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Nemáme
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Jídelníček: 

Studené předkrmy:
75g Tresčí játra  položená na listu salátu, s cibulo- limetkovým pestem a rozpékaným toastem 80,- 
50g Jemně krájená  parmská šunka s grilovanou paprikou a nakládanou olivou, sypaná parmazánem 95,-


Polévky:
0,33l Silný hovězí bujon  s masovým knedlíčkem plněným sýrem 30,-
0,33l Francouzská cibulačka podávaná s toastem  zapečeným s tymiánovým sýrem 30,-
0,33l Tomatová krémová polévka zjemněná kapkou ginu a kopečkem kysané smetany 35,-
0,33l Dle denní nabídky 30,-


Teplé předkrmy:
100g Gratinovaný chřest s parmskou šunkou, holandskou omáčkou
a sýrem 85,-

 

Ryby:
150g Kapr na černém pivě se švestkovou omáčkou, podávaný se šťouchaným bramborem 160,-
180g Losos pečený v obalu s mladou cibulkou a jemnou zeleninkou, podávaný s bramborem pečeným ve folii a bylinkovým tvarohem 195,-
200g Pstruh pečený na pánvi , přelitý bylinkovým máslem podávaný s mladou karotkou a petrželovým brambůrkem 170,-

Těstoviny a salátové mísy
250g Pestrobarevná vřetena  s kuřecím masem a brokolicí, zapečená se sýrem 90,-
250g Gnocchi s kouksy skotského lososa a listovým špenátem v jemné smetanové omáčce 95,-
250g Řecký salát s kukřecími kouksy Gyros, ovčím sýrem a olivami 95,-
250g Salát Neptun s tuňákem, vařeným vejcem a krevetkami 95,-

Bezmasá jídla
200g Smažený lilek ve vinném těstíčku se sýrem, podávaný se šťouchným bramborem 110,-
250g Barevné těstoviny se sušenými tomaty, česnekem a mozarellou 95,-

Specialita šéfkuchaře
300g ,,Entrecote Double"  dvojitý steak z argentinské roštěné, podávaný s mexickými fazolemi dušenými s rajčaty a pečeným bramborem        380,-

Speciality z grilu a pánve
200g Steak z argentinské roštěné, s bylinkovým máslem, cibulovými kroužky podávaný s pečeným bramborem a česnekovo - bylinkovým tvarohem 260,-
200g Vepřová kotleta na grilu se snopkem fazolových lusků ve slanině s bernskou omáčkou a bramborovými rösti                                             165,-
200g Medailonky s panenské svíčkové v anglické slanině, s císařskou zeleninou, portskouomáčkou s mandlemi a česnekem, se šťouchaným bramborem 195,-
150g Kuřecí prso ve vinném těstíčku, zapečené s parmskou šunkou a camembertem, položené na zelených nudlích a přelité tomatovo-celerovou omáčkou 165,-
150g Marinovaný  kuřecí steak  v medové krustě s pomerančem a bramborovými kroketami 160,-
150g Kuřecí roládka plněná listovým špenátem a mandlemi na sýrové omáčce, podávaná s kuskusem ovoněným česnekem a kukuřicí 160,-

Řízkové variace
150g Vídeňský- vepřový nebo kuřecí, s řezem citronu a míchaným salátem 120,-
150g Švýcarský -zapečený s třemi druhy sýra, podávaný s rösti přelitý jemnou sýrovou omáčkou 135,-
150g Myslivecký - se smetanovými žampiony a máslovými špeclemi 130,-

Tradiční české speciality
150g Svíčková na smetaně , řádně protkaná slaninou, s brusinkovým terčíkem, šlehanou smetanou a houskovým knedlíkem 155,-
150g Karlovarský guláš  s variací knedlíků
145,-
300g Tvarohové knedlíky  s perníkovou omáčkou 115,-
150g Pečené vepřové špalky s kysaným zelím a bramboráčky 135,-
200g Pečená vepřová panenka na česneku, s bramborovým pyré s kroupami a majoránkou, doplněné mladou grilovanou cibulkou 220,-

Přílohy
200g Brambory petrželkové s máslem 25,-
200g Brambory restované s cibulkou 25,-
150g Šťouchané brambory 30,-
150g Smažené hranolky 25,-
150g Smažené bramborové pusinky (krokety) 25,-
150g Rýže 25,-
150g Vařené těstoviny 25,-
Toust bílý 5,-

Omáčky
50g Tatarská omáčka 20,-
50g Česneková omáčka 20,-
50g Ďábelská omáčka 20,-

Přílohové saláty
200g Míchaný 40,-
180g Šopský 50,-

Zmrzliny a moučníky
Zmrzliny - dle naší zmrzlinové karty
Jemné lívanečky  z podmáslí, prokládané horkými povidly a zdobené kopečkem  kysané smetany a oříšky 50,-
Smažené křížaly ( sušené švestky) v těstíčku, marinované v rumu a plněné mandlí, posazené na kopečku oříškové zmrzliny 60,-