U Tří volů
Restaurace
Součástí penzionu U Tří volů je restaurace, která je zařízena v "selsko-industriálním" stylu. VYNIKAJÍCÍ KUCHYNĚ!
Během pobytu v penzionu se můžete v naší restauraci stravovat formou týdenního menu, popřípadě máte kdykoli možnost ochutnat evropské speciality z bohatého jídelního lístku. Kapacita restaurace s barem je cca 40 míst. Salonek sousedící s restaurací má také kapacitu cca 40 míst a je ideální pro pořádání všech rodinných i firemních akcí. Další prostory pro pořádání různých akcí (semináře, školení, svatby...) o kapacitě cca 50 míst se nachází v podkroví objektu, kde můžete být obsluhováni z restaurace nebo lze využít přilehlého kuchyňského koutu, čímž máte zajištěn zcela soukromý ráz akce.
Fotogalerie
Nabídka jídel
Sýrová variace -pět druhů sýrů, vhodné též jako pochutina k alkoholickým nápojům 99,-
Carpaccio - plátky pravé svíčkové s parmazánovými hoblinami 135,-
Prosciutto - parmská sušená šunka servírovaná s panenským olivovým olejem a parmazánem 125,-
Uzený norský losos servírovaný na mušlích sv. Jakuba s citronovým máslem a opékanými toasty 115,-
Restovaná kachní játra v omáčce s červeným vínem 89,-
Husí paštika se smetanovým nokem a opečeným toustíkem 85,-
Čerstvé calamari na grilu s česnekovým olejem a petrželkou 110,-
Grilované uzlíčky parmské šunky plněné mozzarelou na lůžku z trhaných salátových listů 125,-
Tresčí játra podávaná na salátovém hnízdě s cibulkou, citron 95,-
Jarní slepičí vývar s masem a nudlemi doplněný zeleninovým Juliane 39,-
Slovenská vánoční kapustnica s uzeným masem, sušenými švestkami a pravými hříbky 39,-
Punkevní pstruh plněný houbami 139,-
Punkevní pstruh na citrónovém másle a petrželce 129,-
Steak z lososa přelitý jemným koprovým dipem 169,-
Čerstvý losos pečený v parmské šunce s olivovými kroužky 189,-
Filet z lososa v máslové krustě s bylinami „finnes herbes” podávaný s listovým špenátem 199,-
Candát pečený na kmíně s grilovanou cibulkou a paličkou česneku 220,-
Candát smažený v česnekovém kabátku s limetkovým dipem 210,-
Tatarský biftek z pravé svíčkové podávaný s česnekovými topinkami 230,-
Pečené vepřové kolínko obložené kozími rohy, kysaným zelím, strouhaným křenem a hořčicí 195,-
Originální Plzeňský guláš s domácími bramboráčky s cibulkou a hřebenem z opečené klobásky 129,-
Spaghetti al salmone špagety s čerstvým lososem a nivou 119,-
Tagliatelle se smetanovo - hřibovou omáčkou a grilovaným hermelínem 139,-
Gnocchi con spinaci e pollo tradiční italské noky s kuřecími kousky na česneku, mladým listovým
Kuřecí prsíčko podávané na špagetovo - tomatovém hnízdě 129,-
Okurkový, tomatový, míchaný 39,-
Caprese - mozzarela prokládná plátky rajčat ochucená bazalkou a olivovým olejem 89,-
Insalata della casa hnízdo z čerstvých salátových listů přelité ochuceným jogurtem doplněné šunkou,
vejcem, tomaty, okurkou a kousky mozzarely. Dle vlastního výběru podávané - s hermelínem
- s krevetami - s kuřecími nugetkami 129,-
Jemná parmská šunka na listovém salátu s rajčaty, nivou a chlebovými krutonky 119,-
Řecký míchaný salát s balkánským sýrem a olivami přelitý panenským olivovým olejem 99,-
Jemně marinovaný kuřecí steak s bylinkovým máslem 115,-
Kuřecí steak s omáčkou ze čtyř druhů sýrů 135,-
Smažený kuřecí Cordon bleu plněný šunkou a eidamským sýrem 135,-
Kuřecí filet plněný balkánským sýrem a mladým listovým špenátem s tomatový pestem 145,-
Kuřecí prsíčko plněné mozzarelou s bazalkovo- tomatovým dipem 145,-
Francouzská kuřecí směs na bílém víně s čerstvou zeleninou, smetanou a olivami 139,-
Krůtí medailonky podávané s křupavými pórkovými špalíčky 115,-
Krůtí stufatto se směsí lesních hříbků, smetany, bílého vína s oreganem 139,-
Krůtí copánek grilovaný ve třech marinádách 129,-
Medové kachní prsíčko položené na salátové variaci 159,-
Marinovaný steak z panenky s omáčkou „meat sauce” 125,-
Parmské medailonky z panenky zapečené v krustě ze směsi sýrů a bazalky 155,-
Panenská svíčková pečená do růžova s brokolicí a rokforovou omáčkou 149,-
Panenka pečená v anglické slanině podávaná na zeleninovém ratatouille 159,-
Grilovaná panenka zabalená v parmské šunce podávaná se zelenými fazolkami na slanině 169,-
Filovaná panenka špikovaná pikantní klobásou s omáčkou „meat sauce” 159,-
Grilovaná kotletka plněná kysaným zelím zdobená hřebenem z opečené anglické slaniny 145,-
Steak z kotlety na hořčicovém zrcadle s parmazánovými hoblinami 139,-
Steak z kotlety na smetanovo-hřibové omáčce 145,-
Texas Steak grilovaný kotlet podávaný s chilli beans omáčkou 159,-
Vepřové kostičky pečené na cibulce a černém pivu 115,-
Classical Beef Steak z pravé svíčkové 305,-
Steak z pravé svíčkové s omáčkou z barevných pepřů 325,-
Medailonky z pravé svíčkové grilované se sušenými rajčaty a smrkovými hřiby 335,-
Medailonky z pravé svíčkové překládané restovanými kachními játry 335,-
Chilli con Carne z jihoamerické rošťěné s pikantními fazolemi, opraženou slaninou
Smažená roštěná Porthaus z jihoamerické roštěné marinované v česneku 225,-
Roštěná Tří volů z jihoamerické roštěné, položené na cibulkovém lůžku s hřebínkem slaniny 245,-
Steak z jihoamerické roštěné s šunkovým kornoutkem a sázeným vejcem 245,-
Zapečený mladý listový špenát s bramborami, eidamským sýrem a zakysanou smetanou 95,-
Veselé zeleninové rizoto s mozzarelovými třešínkami a čerstvou zeleninou, kořeněné bylinkami 99,-
Dušená brokolice podávaná v omáčce ze čtyř druhů sýrů 89,-
Smažené tvarůžky na listovém salátě přelité česnekovým dipem 125,-
Smetanové nočky „Malakov” s vanilkovou omáčkou, čokoládovou polevou a mandlemi 79,-
Medová palačinka se skořicovými jablečnými kroužky a vanilkovou zmrzlinou 79,-
Domácí býkovické lívanečky s borůvkami a šlehačkou 79,-
Vařené petrželkové brambory 29,-
Opékané bramborové plátky s cibulkou a kořením 33,-
Šťouchané brambory s opečenou slaninou a šalotkou 33,-
Toskánská zeleninová směs 33,-
Mladé zelené fazolky s opraženou slaninou 39,-