right_col_icon1.gifU Tří volů

Restaurace

Součástí penzionu U Tří volů je restaurace, která je zařízena v "selsko-industriálním" stylu. VYNIKAJÍCÍ KUCHYNĚ!

Během pobytu v penzionu se můžete v naší restauraci stravovat formou týdenního menu, popřípadě máte kdykoli možnost ochutnat evropské speciality z bohatého jídelního lístku. Kapacita restaurace s barem je cca 40 míst. Salonek sousedící s restaurací má také kapacitu cca 40 míst a je ideální pro pořádání všech rodinných i firemních akcí. Další prostory pro pořádání různých akcí (semináře, školení, svatby...) o kapacitě cca 50 míst se nachází v podkroví objektu, kde můžete být obsluhováni z restaurace nebo lze využít přilehlého kuchyňského koutu, čímž máte zajištěn zcela soukromý ráz akce.

Kontakt
Ulice a číslo: 
Býkovice 30
Město: 
Býkovice
Kraje a velká města: 
Blansko
PSČ: 
67971
E-mail: 
info@utrivolu.cz
Telefon: 
516413335
Detail restaurace
Typ restaurace: 
hotelové restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Nemáme
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Máme TV
Klimatizace: 
Nemáme
Nekuřácká: 
Nejsme
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Jídelníček: 

Předkrmy

Sýrová variace -pět druhů sýrů, vhodné též jako pochutina k alkoholickým nápojům 99,-

Carpaccio - plátky pravé svíčkové s parmazánovými hoblinami 135,-

Prosciutto - parmská sušená šunka servírovaná s panenským olivovým olejem a parmazánem 125,-

Uzený norský losos servírovaný na mušlích sv. Jakuba s citronovým máslem a opékanými toasty 115,-

Restovaná kachní játra v omáčce s červeným vínem 89,-

Husí paštika se smetanovým nokem a opečeným toustíkem 85,-

Čerstvé calamari na grilu s česnekovým olejem a petrželkou 110,-

 

 

Grilované uzlíčky parmské šunky plněné mozzarelou na lůžku z trhaných salátových listů 125,-

Tresčí játra podávaná na salátovém hnízdě s cibulkou, citron 95,-

Polévky

Jarní slepičí vývar s masem a nudlemi doplněný zeleninovým Juliane 39,-

Slovenská vánoční kapustnica s uzeným masem, sušenými švestkami a pravými hříbky 39,-

Speciality z ryb

Punkevní pstruh plněný houbami 139,-

Punkevní pstruh na citrónovém másle a petrželce 129,-

Steak z lososa přelitý jemným koprovým dipem 169,-

Čerstvý losos pečený v parmské šunce s olivovými kroužky 189,-

Filet z lososa v máslové krustě s bylinami „finnes herbes” podávaný s listovým špenátem 199,-

Candát pečený na kmíně s grilovanou cibulkou a paličkou česneku 220,-

Candát smažený v česnekovém kabátku s limetkovým dipem 210,-

Speciality

Tatarský biftek z pravé svíčkové podávaný s česnekovými topinkami 230,-

Pečené vepřové kolínko obložené kozími rohy, kysaným zelím, strouhaným křenem a hořčicí 195,-

Originální Plzeňský guláš s domácími bramboráčky s cibulkou a hřebenem z opečené klobásky 129,-

Těstoviny

Spaghetti al salmone špagety s čerstvým lososem a nivou 119,-

Tagliatelle se smetanovo - hřibovou omáčkou a grilovaným hermelínem 139,-

Gnocchi con spinaci e pollo tradiční italské noky s kuřecími kousky na česneku, mladým listovým

špenátem a smetanou 139,-

Kuřecí prsíčko podávané na špagetovo - tomatovém hnízdě 129,-

Saláty

Okurkový, tomatový, míchaný 39,-

Caprese - mozzarela prokládná plátky rajčat ochucená bazalkou a olivovým olejem 89,-

Insalata della casa hnízdo z čerstvých salátových listů přelité ochuceným jogurtem doplněné šunkou,

vejcem, tomaty, okurkou a kousky mozzarely. Dle vlastního výběru podávané - s hermelínem

- s krevetami - s kuřecími nugetkami 129,-

Neapolský sýrový salát nakládaná mozzarela, uzený eidamský sýr, niva, balkánský sýr, rajčata, olivy podávané na listovém salátu 129,-

Jemná parmská šunka na listovém salátu s rajčaty, nivou a chlebovými krutonky 119,-

Řecký míchaný salát s balkánským sýrem a olivami přelitý panenským olivovým olejem 99,-

Drůbeží maso

Jemně marinovaný kuřecí steak s bylinkovým máslem 115,-

Kuřecí steak s omáčkou ze čtyř druhů sýrů 135,-

Smažený kuřecí řízek 110,-

Smažený kuřecí Cordon bleu plněný šunkou a eidamským sýrem 135,-

Kuřecí filet plněný balkánským sýrem a mladým listovým špenátem s tomatový pestem 145,-

Kuřecí prsíčko plněné mozzarelou s bazalkovo- tomatovým dipem 145,-

Francouzská kuřecí směs na bílém víně s čerstvou zeleninou, smetanou a olivami 139,-

Krůtí medailonky podávané s křupavými pórkovými špalíčky 115,-

Krůtí stufatto se směsí lesních hříbků, smetany, bílého vína s oreganem 139,-

Krůtí copánek grilovaný ve třech marinádách 129,-

Medové kachní prsíčko položené na salátové variaci 159,-

Vepřové maso

Marinovaný steak z panenky s omáčkou „meat sauce” 125,-

Parmské medailonky z panenky zapečené v krustě ze směsi sýrů a bazalky 155,-

Panenská svíčková pečená do růžova s brokolicí a rokforovou omáčkou 149,-

Panenka pečená v anglické slanině podávaná na zeleninovém ratatouille 159,-

Grilovaná panenka zabalená v parmské šunce podávaná se zelenými fazolkami na slanině 169,-

Filovaná panenka špikovaná pikantní klobásou s omáčkou „meat sauce” 159,-

Grilovaná kotletka plněná kysaným zelím zdobená hřebenem z opečené anglické slaniny 145,-

Steak z kotlety na hořčicovém zrcadle s parmazánovými hoblinami 139,-

Steak z kotlety na smetanovo-hřibové omáčce 145,-

Texas Steak grilovaný kotlet podávaný s chilli beans omáčkou 159,-

Vepřové kostičky pečené na cibulce a černém pivu 115,-

Hovězí maso

Classical Beef Steak z pravé svíčkové 305,-

Steak z pravé svíčkové s omáčkou z barevných pepřů 325,-

Šťavnatý steak z pravé svíčkové s kapustičkami restovanými na česneku a slanině se zakysanou     smetanou 330,-

Medailonky z pravé svíčkové grilované se sušenými rajčaty a smrkovými hřiby 335,-

Medailonky z pravé svíčkové překládané restovanými kachními játry 335,-

Chilli con Carne z jihoamerické rošťěné s pikantními fazolemi, opraženou slaninou

a červeným vínem 259,-

Smažená roštěná Porthaus z jihoamerické roštěné marinované v česneku 225,-

Roštěná Tří volů z jihoamerické roštěné, položené na cibulkovém lůžku s hřebínkem slaniny 245,-

Steak z jihoamerické roštěné s šunkovým kornoutkem a sázeným vejcem 245,-

Bezmasá jídla

Zapečený mladý listový špenát s bramborami, eidamským sýrem a zakysanou smetanou 95,-

Veselé zeleninové rizoto s mozzarelovými třešínkami a čerstvou zeleninou, kořeněné bylinkami 99,-

Dušená brokolice podávaná v omáčce ze čtyř druhů sýrů 89,-

Smažené tvarůžky na listovém salátě přelité česnekovým dipem 125,-

Dezerty

Smetanové nočky „Malakov” s vanilkovou omáčkou, čokoládovou polevou a mandlemi 79,-

Medová palačinka se skořicovými jablečnými kroužky a vanilkovou zmrzlinou 79,-

Domácí býkovické lívanečky s borůvkami a šlehačkou 79,-

Přílohy

Vařené petrželkové brambory 29,-

Opékané bramborové plátky s cibulkou a kořením 33,-

Šťouchané brambory s opečenou slaninou a šalotkou 33,-

Hranolky - classic 29,-

Obří steakové hranolky 35,-

Americké brambory 33,-

Dušená bylinková rýže 29,-

Toskánská zeleninová směs 33,-

Mladé zelené fazolky s opraženou slaninou 39,-

Kukuřičný klas 39,-

Tatarská omáčka 15,-

Kečup 15,-

Pečivo dle denní nabídky

Nápoje

Pivo točené

Pilsner Urquell 0,3 l 25,-

Pilsner Urquell 0,5 l 33,-

Gambrinus 10° 0,3 l 17,-

Gambrinus 10° 0,5 l 23,-