right_col_icon1.gifRestaurace Noem Arch

Restaurace

Restaurace Noem Arch s moderní mezinárodní gastronomií je součástí Design Hotelu téhož jména situovaného v Králově Poli v Brně.

Restaurace Noem Arch nabízí mezinárodní kuchyni, čerstvé ryby a mnoho dalších specialit, tak i tradiční recepty české kuchyně v moderní úpravě.

Vedle A la carte připravujeme obědová menudegustační gastronomické „plavby“ po kuchyních celého světa. V létních měsících pak nabízíme na letní zahrádce speciality z venkovního grilu a chutné saláty!

Kontakt
Ulice a číslo: 
Cimburkova 9
Město: 
Brno
Kraje a velká města: 
Brno-město
PSČ: 
61200
E-mail: 
info@noemarch.cz
Telefon: 
00420541216160
Detail restaurace
Typ restaurace: 
mezinárodní restaurace
Letní zahrádka: 
Máme zahrádku
Extra salonek: 
Máme extra salónek
Dětský koutek: 
Máme dětský koutek
Vegetarián. jídla: 
Vaříme vegetariánská jídla
Pořádání akcí: 
Pořádáme akce
Wi-fi: 
Máme wi-fi připojení
TV: 
Nemáme
Klimatizace: 
Máme klimatizaci
Nekuřácká: 
Jsme nekuřáci
Parkování: 
Máme Parkoviště
Výběr vína: 
Máme výběr vín
Platba kartou: 
Bereme platební karty

Fotogalerie

fotka
fotka
fotka
fotka
fotka
fotka

Nabídka jídel

Týdenní menu: 
CELOTÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU

MENU TENTO VÍKEND     299,-Kachní játra na kaštanovo-hruškovém ragú, portská demi-glaceMedailonek z vepřové panenky, pečená kostka z vepřového boku, bramborovo-cibulové puréeČokoláda PONDĚLÍ                                                                                                       posádkové menu     139,-Zeleninová polévka s červenou řepou a tvarohovým kapánímUzená krkovička, křenová omáčka, brusinkový knedlík, smažená cibulkaVanilková zmrzlina s višněmiKáva espressomenu admirál           199,-Zeleninová polévka s červenou řepou a tvarohovým kapánímChuck flap v parmezánovém velouté, pancettová ciabattaVanilková zmrzlina s višněmiKáva espresso ÚTERÝposádkové menu     139,-Hráškový krém se zauzeným sleděm a olejem Meaty LeafLasagne s ragú bologneseOvocný salát se šlehaným mascarponemenu admirál           199,-Hráškový krém se zauzeným sleděm a olejem Meaty LeafHovězí Top Blade dušený na zelenině s noky z kozího sýraOvocný salát se šlehaným mascarpone STŘEDA                                                                                                                                          posádkové menu     139,-Žampionové consomé s houbovým knedlíčkemKuřecí soté s petrželovými lívanečkyHraběnčiny řezymenu admirál           199,-Žampionové consomé s houbovým knedlíčkemSvíčková a játra z vepře na bramborovém purée a pečených baby bramboráchHraběnčiny řezy ČTVRTEKposádkové menu     139,-Květákový krém s vaječnou sedlinou a pažitkovým pestemPečený vepřový bok se zelnými plackami a jablky nakládanými v bílém víněBavorské vdolečkymenu admirál           199,-Květákový krém s vaječnou sedlinou a pažitkovým pestemDušená jehněčí plec na kardamomu a římském kmínu, nádivka se sušenými švestkamiBavorské vdolečky PÁTEKposádkové menu     139,-Hovězí vývar s játrovou rýžíSegedínský guláš se zakysanou smetanou a houskovým knedlíkemMix domácích bábovekmenu admirál           199,-Hovězí vývar s játrovou rýžíBažantí roládka s liškovou omáčkou a bramborovo-česnekovým puréeMix domácích bábovek  Při objednávce jednotlivých chodů z menu účtujeme níže uvedené ceny:polévka/předkrm – 40,- / hl. chod posádkové menu – 95,- / hl. chod menu admirál – 135,- / dezert – 40,- Chybí Vám nějaký pokrm v našem obědovém menu? Rádi se od Vás necháme inspirovat! Vaše nápady budeme očekávat na naší e-mailové adrese: info@noemarch.cz.

 

Jídelníček: 
Vážení hosté, připravili jsme si pro Vás nový jídelní a dezertní lístek.

Nový jídelní lístek můžete ochutnávat již dnes.
 Těšíme se na Vaši návštěvu.     PŘEDKRMY Terinka ze sýru Gruyérepodávaná na houbovém salátu se zálivkou z rybízového octa185,- Carpaccio z jihoamerické svíčkové
podávané se smaženými capary, prachem z piniových oříšků, rukolou a parmezánem
215,- Medailonek z Foie Gras
na glazovaném řepném purée s pistáciovou omáčkou
225,-
 Filátko z pečené tresky
na purée z červené čočky s kedlubnou vařenou v šafránu a pěnou Sauvignon Blanc
185,-
 Telecí brzlík
na purée z pečených fialových brambor s wasabi pěnou a křenovým crème fraîche
215,-
  POLÉVKY Králičí consomé
raviola se smetanovo – bylinkovou fáší z vlastního masa
125,-
 Dýňový kréms vanilkou a chilli, doplněné carpacciem z mušle sv. Jakuba
95,-
 Humří bisques krevetovo – fenyklovým tartarem
145,-
 SALÁTY Variace trhaných salátů s hovězími nudličkami krevetami, mandarinkami a žlutým melounem dochucené zálivkou z bodlákového oleje
245,-
 Salát z čočky, baby špenátu a vařených křepelčích vajec
se zálivkou z dijonské hořčice
145,-
 Zeleninový salátse sladko-kyselou zálivkou
65,-
  HLAVNÍ JÍDLA Vepřová kotleta z chovu Ibérico
podávaná na cizrnové kaši s restovaným mangoldem s kapustou
395,-
 Kukuřičný suprême na tymiánovém oleji
podávaný na purée z brambor a pórku, doplněný cuketovým ragú s rajčaty a drůbežím jusem
265,-
 Svíčková na smetaně z pravé hovězí svíčkové
podávaná s žemlovým knedlíkem
315,-
 Kachní konfit na rozmarýnušalotkové zelí dušené na Merlotu, kyprá nádivka z Foie Gras275,- Hanger steak na restovaných lesních houbáchs kořeněnou polentou smaženou v krustě z bylinkové housky335,- Kančí tournedospodávaný s glazovanými kaštany a soufflé z vepřových nožiček325,- RYBY A PLODY MOŘE Filet z tuňáka žlutoploutvého na jasmínovém purée
přelitý šampaňskou omáčkou s ančovičkami, doplněný pomeranči
315,-
 Filet z okouna s krustou z lososového prachu
podávaný na konfitovaném fenyklu a omáčce z červených paprik
285,-
 Grilovaný humr na cedrovém oleji
přelitý holandskou omáčkou, šafránový fondán
cena se odvíjí dle aktuální váhy celého humra 100g/195,- HUMR MENU Klepeto z humra na rajčatech a cuketěpodávané s jemnou wasabi pěnou Humří bisque s krevetovo – fenyklovým tartarem Sorbet Ocásek z humra s restovaným mangoldempošírovanou šalotkou, podávaný na purée z fialových bramborcena se odvíjí dle aktuální váhy celého humra 100g/295,-  DEZERTY Čokoládovo-lanýžový dortík s lískovými ořechypodávaný s pistáciovou zmrzlinou a borůvkovým coulis165,-  Sezamová panacottapodávaná s nakládaným zázvorem v portském víně, bílým jogurtem a medovou zmrzlinou125,-  Marcipánové ravioly s kokosovou náplní ( 3 ks )doplněné pěnou a purée z hrušek115,-  SORBETY A ZMRZLINYjedinečné příchutě dle denní nabídky45,-
 SÝROVÁ VARIACEdle denní nabídky215,- 


 

lenka

Dobrý den, tuto restauraci velmi dobře znám a můžu všem doporučit. Velmi dobré jídlo...